Rookie project

Rookie project

Wil jij samen muziek maken, vette concerten geven, jouw creativiteit ontwikkelen en samenwerken in een fijne omgeving? Doe dan mee met Percussion Live Rookie!

Wat ga je doen?

Tijdens Rookie leer je in 10 groepslessen spelen op slagwerkinstrumenten. We werken samen toe naar een gaaf optreden waar we muziek spelen met vette beats en aangevuld met elektronica.

Stoffige muzieklessen van vroeger zijn verleden tijd.

We spelen op vette instrumenten zoals verschillende drums en marimba. Daarbovenop voegen we stoere muziektracks toe zodat het samen echt top gaat klinken.

Het grootste deel van het project zijn we bezig met muziek. Daarnaast zal er ook ruimte zijn voor audiotechniek, creativiteit, concert opzetten en leren een concert te promoten.

Waarschijnlijk ben je na deze 10 lessen super gemotiveerd om door te gaan. Dit kan!

Tijdens dit vervolgtraject word je klaargestoomd voor Percussion Live.

Door het volgen van muzieklessen door Arend-Jan van Straten bij Muziekschool Borne en daarnaast spelen in Percussion Live Rookie leer en ontdek je hoe mooi het is om muziek te maken en deel uit te maken van de Percussion Live familie!

Wil je naast Rookie ook al individuele muzieklessen volgen? Kijk dan eens op Percussion Live Student.

Percussion Live Rookie project
Start: Begin 2022
Dag: Maandag
Waar: Kulturhus Borne
Kosten: €60,- eenmalig
Docent: Arend-Jan van Straten
Duur: 1 uur per week, 10 weken

Aanmelden Rookie project

Privacy Verklaring

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Is er thuis geen geld voor een culturele activiteit? Daarvoor is het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit Jeugdfonds betaalt voor kinderen en jongeren de contributie of het lesgeld.

Intermediairs zoals Wijkracht Borne kunnen u helpen een aanvraag te doen. Zij zijn te vinden in het Kulturhus Borne, bereikbaar op telefoonnummer: 088 945 5722 of via de mail borne@wijkracht.nl.

Meer weten?
jeugdfondssportencultuur.nl/ouders