Percussion Live

26 & 27 november 2022 in de Schouwburg Hengelo!

Koop nu je kaarten voor:

Percussion Live 2022

In navolging van een prachtig concert in 2018 is de melodische-slagwerkgroep op weg naar het vierde showconcert Percussion Live.

De eerste twee Percussion Live shows vonden plaats in 2015 en 2016 alwaar dit orkest voor 500 bezoekers per avond musiceerde. In 2018 trokken er maar liefst 1200 muziekliefhebbers naar het openluchttheater in Hertme.

Percussion Live is een uniek showconcert waarbij de melodie wordt gevormd door, marimba’s, xylofoons,vibrafoons, marching bells en diverse slagwerkinstrumenten, synthesizer, gitaren. In deze setting kunnen zij licht klassieke muziek, pop, rock en een waar feestgenre op de planken brengen. Het orkest wordt zowel vocaal als instrumentaal bijgestaan door een blazerssectie, zangduo Double6, en een groot koor. Percussion Live staat ook in 2022 garant voor een ware exclusieve muziekbeleving.

Contact

Voor meer info mailt of belt u naar:
info@percussionlive.nl
06 – 31 04 29 17

Het evenement is ook te vinden op www.facebook.com/percussionlivehertme

Info

Start concert
Zaterdag 26 november 20:00u
Zondag 27 november 15:00u

Rolstoelplaats
Rolstoelplaatsen kunnen alleen besteld worden via info@percussionlive.nl

Reserveringen
Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend stoelen aansluitend te reserveren, om zo lege plekken te voorkomen. De organisatie van Percussion Live kan ten alle tijde wijzigingen aanbrengen in de gereserveerde stoelen.

Media

Percussion Live 2018

Percussion Live Rookie

Wil jij samen muziek maken? Doe dan mee met Percussion Live Rookie!

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!