Percussion Drive

“Als onze muzikanten niet naar de repetitieruimte mogen,

dan brengen we de repetitieruimte wel naar de muzikanten!”

Een aantal weken geleden zijn de leden van Percussion Live online samengekomen voor een gezellige bingoavond.
Hier moest natuurlijk een hapje en een drankje bij. Roy groot Kormelink en Rik Wiegink hebben dit op een zaterdagmiddag bezorgt bij alle leden.

Aan de keukentafel bij Gerard Schabbink onder het genot van een kopje koffie ontstond er een geweldig idee.

“Misschien moeten we de instrumenten met de vrachtwagen maar een keer naar de leden brengen! Dan gaan we proberen online te repeteren.”

Roy Groot Kormelink had met zijn audio en video achtergrond al snel de link gelegd. Een vrachtwagen inrichten als opname studio, en vervolgens langs de leden rijden.
Het bestuur van de vereniging gaf al snel groen licht, zodat de commissie van Percussion Live aan de slag kon met het idee.

Al snel ontstond de naam Percussion Drive en werd het idee uitgewerkt tot een prachtig project.

Een vrachtwagen ingericht als studio met daarop “Percussion Drive” reed op 6 en 7 maart door Borne, Hertme en Saasveld om de leden te ontvangen. Het nummer “I Want To Break Free” werd door elk lid ingespeeld en professioneel opgenomen.

Het nummer “I Want To Break Free” is heel bewust gekozen. We willen graag uit deze vervelende tijd breken en weer samen repeteren.

Elke lid is afzonderlijk opgenomen, maar uiteindelijk samen gevoegd tot één geheel met beelden. Zo zijn we toch nog een beetje samen in deze tijd.
Wij hopen dat jullie, net als ons, genieten van het eindresultaat!